Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/18279
Title: | Deshidratación del ajo |
Authors: | Achupallas Jaramillo, Julio Bonilla Morocho, José Anibal |
metadata.dc.contributor.advisor: | Hinojosa R., Fidel |
Keywords: | Ajo-- -Procesos Ajo-- -Valor nutricional Ingeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicas |
metadata.dc.date.available: | 2017-05-31T00:47:42Z |
Issue Date: | 1978 |
Citation: | Achupallas Jaramillo, Julio . Bonilla Morocho, José Anibal. (1978). Deshidratación del ajo. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Loja |
metadata.dc.identifier.other: | 1015999 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18279 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Ingeniero en Industrias Agropecuarias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1015999.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.