Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/18279
Title: Deshidratación del ajo
Authors: Achupallas Jaramillo, Julio
Bonilla Morocho, José Anibal
metadata.dc.contributor.advisor: Hinojosa R., Fidel
Keywords: Ajo-- -Procesos
Ajo-- -Valor nutricional
Ingeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicas
metadata.dc.date.available: 2017-05-31T00:47:42Z
Issue Date: 1978
Citation: Achupallas Jaramillo, Julio . Bonilla Morocho, José Anibal. (1978). Deshidratación del ajo. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Loja
metadata.dc.identifier.other: 1015999
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18279
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1015999.pdf2.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.