Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr. Miguel Ángel Meneses Chambaes_ES
dc.contributor.authorSarango Eras Erick Jordanoes_ES
dc.date.accessioned2023-03-31T12:46:01Z-
dc.date.available2023-03-31T12:46:01Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationSarango Eras Erick Jordano . Dr Miguel Ángel Meneses Chamba.(2023). Determinación De Ácidos Grasos En Extractos De Sacha Inchi (plukenetia Volubilis) . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150306015_alp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37458-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleDeterminación De Ácidos Grasos En Extractos De Sacha Inchi (plukenetia Volubilis)es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.