Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/20.500.11962/27932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado, Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorRojas Rivera, Alexa Janinaes_ES
dc.date.accessioned2021-06-11T14:15:52Z-
dc.date.available2021-06-11T14:15:52Z-
dc.date.issued2021es_ES
dc.identifier.citationRojas Rivera, Alexa Janina. Figueroa Hurtado, Jorge Geovanny.(2021). Trabajo para ser publicado en una revista . Universidad Técnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1347468es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/27932-
dc.descriptionResumen:ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectCompuestos fenólicoses_ES
dc.subjectAguacatees_ES
dc.subjectSubproductoses_ES
dc.subjectMagíster en alimentoses_ES
dc.subjectTesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en una revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.