Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/20.500.11962/28865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBailón Moscoso, Natalia Catalinaes_ES
dc.contributor.authorGonzález Jaramillo, Nancy Elizabethes_ES
dc.date.accessioned2021-10-12T13:22:35Z-
dc.date.available2021-10-12T13:22:35Z-
dc.date.issued2021es_ES
dc.identifier.citationGonzález Jaramillo, Nancy Elizabeth. Bailón Moscoso, Natalia Catalina.(2021). Tesis para publicar en revista . Universidad Técnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1349803es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/28865-
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectFrutas amazónicases_ES
dc.subjectComposición nutricionales_ES
dc.subjectBioactividades_ES
dc.subjectMagíster en alimentoses_ES
dc.subjectTesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleTesis para publicar en revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.