Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/17801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLoaiza Carpio, Max Arturoes_ES
dc.contributor.authorArellano Mora, Rafael Enriquees_ES
dc.date.accessioned2017-05-10T19:33:01Z-
dc.date.available2017-05-10T19:33:01Z-
dc.date.issued1983es_ES
dc.identifier.citationArellano Mora, R. E. Loaiza Carpio, M. A. (1983) Estudio de la factibilidad y diseño del proyecto de industrialización y comercialización del bocadillo [Tesis de N/D, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/17801es_ES
dc.identifier.otherCobarc: 1028718es_ES
dc.identifier.urihttps://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=25893.TITN.es_ES
dc.descriptionResumen:ND.es_ES
dc.description.abstractN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio de la factibilidad y diseño del proyecto de industrialización y comercialización del bocadilloes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Economísta

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1028718.pdf18.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools