Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/31374
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGarcía García Julio Césares_ES
dc.contributor.authorZambrano Maza Lady Franciscaes_ES
dc.date.accessioned2022-09-19T11:43:31Z-
dc.date.available2022-09-19T11:43:31Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationZambrano Maza Lady Francisca. García García Julio César.(2022). Elaboración De Platos Biodegradables A Base De Hojas De Banano Y Maíz.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1106006842_mid6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31374-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración De Platos Biodegradables A Base De Hojas De Banano Y Maíz.es_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Maestría en Administración de Empresas con Mención en Innovación



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.