Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32210
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorToledo Macas Ronald Kleineres_ES
dc.contributor.authorUchuary Sinche Ángel Leonardoes_ES
dc.date.accessioned2022-09-28T14:52:27Z-
dc.date.available2022-09-28T14:52:27Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationUchuary Sinche Ángel Leonardo. Toledo Macas Ronald Kleiner.(2022). Propuesta De Implementación E Innovación Para La Creación De Una Botique De Carnes En La Ciudad De Loja, Ecuador, Año 2022.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1103608574_mid6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32210-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta De Implementación E Innovación Para La Creación De Una Botique De Carnes En La Ciudad De Loja, Ecuador, Año 2022.es_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Maestría en Administración de Empresas con Mención en Innovación

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.