Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFernandez Arias José Migueles_ES
dc.contributor.authorOntaneda González Jonnathan Andreses_ES
dc.date.accessioned2022-10-04T12:01:03Z-
dc.date.available2022-10-04T12:01:03Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationOntaneda González Jonnathan Andres. Fernandez Arias José Miguel.(2022). Estabilidad De Emulsión En Pastas A Base De Maní Y Almendras. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104344484_iqp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32370-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstabilidad De Emulsión En Pastas A Base De Maní Y Almendrases_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.