Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMora Jacome Veronica Luciaes_ES
dc.contributor.authorCaivinagua Inga Rosa Ameliaes_ES
dc.date.accessioned2022-10-18T12:02:56Z-
dc.date.available2022-10-18T12:02:56Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationCaivinagua Inga Rosa Amelia. Mora Jacome Veronica Lucia.(2022). Propuesta De Implementación Para Un Restaurante - Marisquería Con Sazón Ecuatoriana, En El Sector Arguelles, Comunidad De Madrid, España, Año 2022. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0102838547_tud3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32820-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta De Implementación Para Un Restaurante - Marisquería Con Sazón Ecuatoriana, En El Sector Arguelles, Comunidad De Madrid, España, Año 2022es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.