Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorPardo Granda Maria Fernandaes_ES
dc.date.accessioned2022-10-27T12:32:31Z-
dc.date.available2022-10-27T12:32:31Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationPardo Granda Maria Fernanda . Figueroa Hurtado Jorge Geovanny .(2022). Fermentación Del Café: Factores, Procesos E Impacto En Su Calidad. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105593923_bfp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33005-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleFermentación Del Café: Factores, Procesos E Impacto En Su Calidades_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.