Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCarlos Alberto Calderon Cordovaes_ES
dc.contributor.authorCorrea Morales Ericka Janinees_ES
dc.date.accessioned2023-03-17T17:57:09Z-
dc.date.available2023-03-17T17:57:09Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationCorrea Morales Ericka Janine. Carlos Alberto Calderon Cordova.(2023). Arquitectura Tecnológica Y Metodología Para La Gestión Del Proceso Productivo De La Industria De Alimentos Cafrilosa. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0750513046_iip6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37103-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleArquitectura Tecnológica Y Metodología Para La Gestión Del Proceso Productivo De La Industria De Alimentos Cafrilosaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniería Industrial



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.