Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCruz Sarmiento Darío Javieres_ES
dc.contributor.authorVivanco Vivanco Hellen Joanaes_ES
dc.date.accessioned2023-03-17T18:48:09Z-
dc.date.available2023-03-17T18:48:09Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationVivanco Vivanco Hellen Joana. Cruz Sarmiento Darío Javier.(2023). Liofilización De Bacterias Y Levaduras Del Cepario Hutpl Para Preservación A Largo Plazo. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104445935_bip6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37108-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleLiofilización De Bacterias Y Levaduras Del Cepario Hutpl Para Preservación A Largo Plazoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Biología



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.