Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37299
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Fernandez Arias José Miguel | es_ES |
dc.contributor.author | Orellana Conde Jhoder Gustavo | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-03-24T20:15:51Z | - |
dc.date.available | 2023-03-24T20:15:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Orellana Conde Jhoder Gustavo. Fernandez Arias José Miguel.(2023). Cambios En La Capacidad Antioxidante Del Café Con Diferentes Procesos De Beneficio. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1105812950_iqp6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37299 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Cambios En La Capacidad Antioxidante Del Café Con Diferentes Procesos De Beneficio | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación de Ingeniería Química |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.