Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr. Miguel Ángel Meneses Chambaes_ES
dc.contributor.authorToledo Guaya Gabriela Micaelaes_ES
dc.date.accessioned2023-03-29T14:20:00Z-
dc.date.available2023-03-29T14:20:00Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationToledo Guaya Gabriela Micaela. Dr Miguel Ángel Meneses Chamba.(2023). Extracción Y Encapsulamiento De Ácidos Grasos De Semillas De Maracuyá. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1900700608_iqp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37377-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleExtracción Y Encapsulamiento De Ácidos Grasos De Semillas De Maracuyáes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.