Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPaúl Oswaldo Sarango Lalanguies_ES
dc.contributor.authorRosero Narváez Ana Cristinaes_ES
dc.date.accessioned2023-04-03T19:35:43Z-
dc.date.available2023-04-03T19:35:43Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationRosero Narváez Ana Cristina. Paúl Oswaldo Sarango Lalangui.(2023). Snack Energéticos A Base De Nibs De Cacao Fino De Aroma. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1713293726_mid6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37564-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleSnack Energéticos A Base De Nibs De Cacao Fino De Aromaes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Maestría en Administración de Empresas con Mención en Innovación

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.