Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMora Jacome Veronica Luciaes_ES
dc.contributor.authorAguilar Tulcanaza María Fernandaes_ES
dc.date.accessioned2023-08-08T15:40:30Z-
dc.date.available2023-08-08T15:40:30Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationAguilar Tulcanaza María Fernanda. Mora Jacome Veronica Lucia.(2023). La Oferta Gastronómica Como Elemento Para El Desarrollo De Experiencias Turísticas En La Ciudad De Tulcán, Año 2023.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0401498381_tud4es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38684-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleLa Oferta Gastronómica Como Elemento Para El Desarrollo De Experiencias Turísticas En La Ciudad De Tulcán, Año 2023.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.