Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/38918
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMora Jacome Veronica Luciaes_ES
dc.contributor.authorVargas Medina Oscar Ricardoes_ES
dc.date.accessioned2023-09-01T16:46:23Z-
dc.date.available2023-09-01T16:46:23Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationVargas Medina Oscar Ricardo. Mora Jacome Veronica Lucia.(2023). Puesta En Valor Del Patrimonio Cultural Inmaterial En La Gastronomía Del Cantón Catamayo, Provincia De Loja, Año 2022.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104970304_tup4es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38918-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePuesta En Valor Del Patrimonio Cultural Inmaterial En La Gastronomía Del Cantón Catamayo, Provincia De Loja, Año 2022.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.