Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38918
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Mora Jacome Veronica Lucia | es_ES |
dc.contributor.author | Vargas Medina Oscar Ricardo | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T16:46:23Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T16:46:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Vargas Medina Oscar Ricardo. Mora Jacome Veronica Lucia.(2023). Puesta En Valor Del Patrimonio Cultural Inmaterial En La Gastronomía Del Cantón Catamayo, Provincia De Loja, Año 2022.. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1104970304_tup4 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38918 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Puesta En Valor Del Patrimonio Cultural Inmaterial En La Gastronomía Del Cantón Catamayo, Provincia De Loja, Año 2022. | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.