Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSuasnavas Rodriguez Maria Gabrielaes_ES
dc.contributor.author franco Alvear Brayan Andreses_ES
dc.date.accessioned2023-09-01T20:40:23Z-
dc.date.available2023-09-01T20:40:23Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citation franco Alvear Brayan Andres. Suasnavas Rodriguez Maria Gabriela.(2023). Propuesta De Un Restaurante En El Sector De Urna De San Vicente Ferrer, Parroquia San Pedro De La Bendita Del Cantón Catamayo, Provincia De Loja, Bajo El Modelo De Negocios Canvas 2022-2023. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150023305_tup3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38935-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta De Un Restaurante En El Sector De Urna De San Vicente Ferrer, Parroquia San Pedro De La Bendita Del Cantón Catamayo, Provincia De Loja, Bajo El Modelo De Negocios Canvas 2022-2023es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Administración de Empresas Turísticas y Hoteleras

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.