Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/40036
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Fernández Arias José Miguel | es_ES |
dc.contributor.author | Paute Armijos Jheleny Anabel | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T21:17:08Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T21:17:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Paute Armijos Jheleny Anabel. Fernández Arias José Miguel.(2023). Variaciones De La Capacidad Antioxidante Del Café En Diferentes Zonas De Producción. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1105324931_iqp6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/40036 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Variaciones De La Capacidad Antioxidante Del Café En Diferentes Zonas De Producción | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación de Ingeniería Química |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.