Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/51137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAguilar Carrión Carlos Fabiánes_ES
dc.contributor.authorJaramillo Soto Angel Vicentees_ES
dc.date.accessioned2023-09-29T15:47:05Z-
dc.date.available2023-09-29T15:47:05Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationJaramillo Soto Angel Vicente . Aguilar Carrión Carlos Fabián.(2023). Validación De Métodos Bromatológicos En Una Matriz De Queso. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105890105_bfp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51137-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleValidación De Métodos Bromatológicos En Una Matriz De Quesoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.