Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52634
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMeneses Chamba Miguel Ángeles_ES
dc.contributor.authorLópez Correa Marisabeles_ES
dc.date.accessioned2024-03-15T21:10:10Z-
dc.date.available2024-03-15T21:10:10Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationLópez Correa Marisabel. Meneses Chamba Miguel Ángel.(2024). Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de mortiño. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150195194_IQP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52634-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEvaluación de procesos de extracción de antioxidantes de mortiñoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.