Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52726
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Armijos Riofrío Chabaco Patricio | es_ES |
dc.contributor.author | Narváez Pardo Madelaine Fernanda | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T17:40:51Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T17:40:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | es_ES |
dc.identifier.citation | Narváez Pardo Madelaine Fernanda. Armijos Riofrío Chabaco Patricio .(2024). Uso del sesquiterpeno dulce hernandulcin extraido de la especie Lippia dulcis como endulzante natural para elaborar gomitas masticables.. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1105380933_BFP6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52726 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Uso del sesquiterpeno dulce hernandulcin extraido de la especie Lippia dulcis como endulzante natural para elaborar gomitas masticables. | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación de Bioquimica y Farmacia |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.