Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMalagón Avilés Omar Germánes_ES
dc.contributor.authorJaramillo Poma José Andréses_ES
dc.date.accessioned2024-03-22T14:33:54Z-
dc.date.available2024-03-22T14:33:54Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationJaramillo Poma José Andrés. Malagón Avilés Omar Germán .(2024). Determinación del proceso de maduración de Vanilla tahitensis (vainilla). Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105201618_IQP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52926-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleDeterminación del proceso de maduración de Vanilla tahitensis (vainilla)es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.