Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorTorres Sánchez Walter Javieres_ES
dc.date.accessioned2024-03-22T14:34:03Z-
dc.date.available2024-03-22T14:34:03Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationTorres Sánchez Walter Javier. Figueroa Hurtado Jorge Geovanny.(2024). Efecto del tratamiento de post cosecha del café sobre su potencial antioxidante. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105005407_IQP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52932-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEfecto del tratamiento de post cosecha del café sobre su potencial antioxidantees_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.