Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/53010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFernández Arias José Migueles_ES
dc.contributor.authorTacuri Villa Eilen Alejandraes_ES
dc.date.accessioned2024-03-22T14:36:03Z-
dc.date.available2024-03-22T14:36:03Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationTacuri Villa Eilen Alejandra . Fernández Arias José Miguel .(2024). Adición de subproducto de fruta en la elaboración de chocolate. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105905143_BFP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/53010-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAdición de subproducto de fruta en la elaboración de chocolatees_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.