Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorOrdoñez Poma Fátima del Rosarioes_ES
dc.date.accessioned2024-04-02T22:34:09Z-
dc.date.available2024-04-02T22:34:09Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationOrdoñez Poma Fátima del Rosario. Figueroa Hurtado Jorge Geovanny.(2024). Optimización del proceso de extracción asistida por microondas de compuestos polifenólicos de pulpa de café. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150543187_IQP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55281-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleOptimización del proceso de extracción asistida por microondas de compuestos polifenólicos de pulpa de cafées_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.