Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorArévalo Torres Ricardo Javieres_ES
dc.contributor.authorLargo Contento Adriana Michellees_ES
dc.date.accessioned2024-09-02T22:11:14Z-
dc.date.available2024-09-02T22:11:14Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationLargo Contento Adriana Michelle. Arévalo Torres Ricardo Javier .(2024). Evaluación química de los metodos de extracción en frio de (Coffea arabica) de la provincia de Loja. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105875882_BFP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56484-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEvaluación química de los metodos de extracción en frio de (Coffea arabica) de la provincia de Lojaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.