Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/59313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSARANGO LALANGUI PAUL OSWALDOes_ES
dc.contributor.authorMendieta Leon Cinthia Maritzaes_ES
dc.date.accessioned2024-09-06T15:06:38Z-
dc.date.available2024-09-06T15:06:38Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationMendieta Leon Cinthia Maritza. SARANGO LALANGUI PAUL OSWALDO.(2024). Análisis del nivel de digitalización de los emprendimientos del Ecuador. Caso de estudio:Refrescos y Agua Diana, de la ciudad de Lago Agrio, año 2024. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other2100562053_AED4es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/59313-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAnálisis del nivel de digitalización de los emprendimientos del Ecuador. Caso de estudio:Refrescos y Agua Diana, de la ciudad de Lago Agrio, año 2024es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Administración de Empresas

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.