Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/68723
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorArmijos Riofrío Chabaco Patricioes_ES
dc.contributor.authorOchoa Armijos Milton Migueles_ES
dc.date.accessioned2024-09-27T15:48:02Z-
dc.date.available2024-09-27T15:48:02Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationOchoa Armijos Milton Miguel. Armijos Riofrío Chabaco Patricio.(2024). Composición química del aceite esencial de la especie Baccharis quitensis . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105568131_IQP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/68723-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleComposición química del aceite esencial de la especie Baccharis quitensises_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.