Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/21748
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Sanchez Juarez, Aramis Azuri | - |
dc.contributor.author | Blacio Toro, Susana Elizabeth | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-02T00:09:59Z | - |
dc.date.available | 2018-02-02T00:09:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Blacio Toro, Susana Elizabeth. (2018). Trabajo para ser publicado en la revista. (Trabajo de Titulación de Magíster en Química Aplicada) . UTPL, Loja. | es_ES |
dc.identifier.other | 1275408 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/21748 | - |
dc.description | ND | es_ES |
dc.description.abstract | ND | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Carbohidratos | es_ES |
dc.subject | Almidón de maíz | es_ES |
dc.subject | Almidón características | es_ES |
dc.subject | Magíster en química aplicada – Tesis y disertaciones académicas | es_ES |
dc.title | Trabajo para ser publicado en la revista | es_ES |
dc.type | masterThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Magíster en Química Aplicada |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.