Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/20.500.11962/29634
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHualpa Salinas, Diana Inéses_ES
dc.contributor.authorMena Tandazo, Tania Melissaes_ES
dc.date.accessioned2022-02-10T13:48:28Z-
dc.date.available2022-02-10T13:48:28Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationMena Tandazo, Tania Melissa. Hualpa Salinas, Diana Inés.(2022). Trabajo para ser publicado en revista . Universidad Técnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1351754es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/29634-
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectMicrobiología de los alimentoses_ES
dc.subjectBioquímico farmacéuticoes_ES
dc.subjectTesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Bioquímico Farmacéutico



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.