Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 29 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Galarza Garces Andres Nicolas
2022Propuesta De Un Licor Artesanal A Base De Guayaba (psidium)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Sanchez Alverca Jeniffer Katherine
2022Proceso De Elaboración De Vino Tinto A Base De Uvas De MesaOjeda Aguilar Estefania Lorena; Pucha Tambo Paola Alexandra
2022Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Galarza Garces Andres Nicolas
2022Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Galarza Garces Andres Nicolas
2022Propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles ExóticosChango Cañaveral Patricia Marisol; Veliz Guaman Dayana Gabriela
2022Estudio Y Caracterización Del Papel Comestible A Base De Almidón De Tapioca (manihot Esculenta)Rosero Arevalo Jairo Franklin; Santos Vivanco Cristina Belén
2022Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta AndinaArtieda Ponce Mauricio Patricio; Alvarado Gonza Charlie Javier
2023Análisis De La Kumpia (renealmia Alpinia) Como Condimento, Para Revalorizar La Gastronomía Ecuatoriana.Artieda Ponce Mauricio Patricio; Ortiz Guarnizo Eliana Ivanova
2022“propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos”Chango Cañaveral Patricia Marisol; Torres Montaño Paul Alexander