Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/70072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSalinas Aleaga David Santiagoes_ES
dc.contributor.authorNaula López Paúl Santiagoes_ES
dc.date.accessioned2025-02-28T21:12:27Z-
dc.date.available2025-02-28T21:12:27Z-
dc.date.issued2025es_ES
dc.identifier.citationNaula López Paúl Santiago. Salinas Aleaga David Santiago.(2025). Planificación estrátegica para la creación de una cafetería en el hostal Enpyream House, cantón San Cristóbal, provincia Galápagos, año 2024.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0302657705_TUD6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/70072-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePlanificación estrátegica para la creación de una cafetería en el hostal Enpyream House, cantón San Cristóbal, provincia Galápagos, año 2024.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Turismo



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.