Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/70072
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Salinas Aleaga David Santiago | es_ES |
dc.contributor.author | Naula López Paúl Santiago | es_ES |
dc.date.accessioned | 2025-02-28T21:12:27Z | - |
dc.date.available | 2025-02-28T21:12:27Z | - |
dc.date.issued | 2025 | es_ES |
dc.identifier.citation | Naula López Paúl Santiago. Salinas Aleaga David Santiago.(2025). Planificación estrátegica para la creación de una cafetería en el hostal Enpyream House, cantón San Cristóbal, provincia Galápagos, año 2024.. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 0302657705_TUD6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/70072 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Planificación estrátegica para la creación de una cafetería en el hostal Enpyream House, cantón San Cristóbal, provincia Galápagos, año 2024. | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación de Turismo |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.