Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/70189
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMeneses Chamba Miguel Angeles_ES
dc.contributor.authorCordova Jaramillo Maria Lauraes_ES
dc.date.accessioned2025-03-07T16:46:21Z-
dc.date.available2025-03-07T16:46:21Z-
dc.date.issued2025es_ES
dc.identifier.citationCordova Jaramillo Maria Laura. Meneses Chamba Miguel Angel.(2025). Elaboración de ingrediente antioxidante a partir de morete Mauritia flexuosa. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105595605_BFP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/70189-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración de ingrediente antioxidante a partir de morete Mauritia flexuosaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.