Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/18292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBonilla Morocho, José Anibal-
dc.contributor.authorGarcía Ledesma, Eduardo Segundo-
dc.date.accessioned2017-05-31T18:34:23Z-
dc.date.available2017-05-31T18:34:23Z-
dc.date.issued1986-
dc.identifier.citationGarcía Ledesma, Eduardo Segundo. (1986). Formulación y elaboración de mortadela y jamón. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Lojaes_ES
dc.identifier.other1032658-
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18292-
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEmbutidos-- -Elaboraciónes_ES
dc.subjectEmbutidos-- -Control de calidades_ES
dc.subjectIngeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleFormulación y elaboración de mortadela y jamónes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1032658.pdf5.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.