Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/38929
Title: | Elaboración De Una Propuesta Gastronómica A Base De Las Flores Comestibles Identificadas En La Zona 7, Ciudad De Loja |
Authors: | Torres Valarezo Bryan Daniel |
metadata.dc.contributor.advisor: | Rosero Arevalo Jairo Franklin |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2023-09-01T19:42:23Z |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Torres Valarezo Bryan Daniel. Rosero Arevalo Jairo Franklin.(2023). Elaboración De Una Propuesta Gastronómica A Base De Las Flores Comestibles Identificadas En La Zona 7, Ciudad De Loja. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1105021743_gsp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/38929 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.