Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/51967
Title: | Aplicación De La Cocina Tecnoemocional Para Una Propuesta Gastronómica Utilizando La Guaba Y El Níspero. |
Authors: | Castillo Ortiz Crisley Anayely |
metadata.dc.contributor.advisor: | Artieda Ponce Mauricio Patricio |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2023-11-14T17:11:00Z |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Castillo Ortiz Crisley Anayely. Artieda Ponce Mauricio Patricio.(2023). Aplicación De La Cocina Tecnoemocional Para Una Propuesta Gastronómica Utilizando La Guaba Y El Níspero.. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1104909641_(gsp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51967 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.