Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/15162
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Martínez Espinosa, Ruth Irene | - |
dc.contributor.author | Romero Alejandro, Nathaly Samanta | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-29T20:10:29Z | - |
dc.date.available | 2016-06-29 | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Romero Alejandro, Nathaly Samanta. (2016). Trabajo para ser publicado en la revista. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Alimentos ) UTPL, Loja. | es_ES |
dc.identifier.other | 1178252 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/15162 | - |
dc.language | spa | es_ES |
dc.subject | Siete harinas | es_ES |
dc.subject | Alimentos ancestrales | es_ES |
dc.subject | Bebidas saludables – Elaboración | es_ES |
dc.subject | Materia prima – Elaboración | es_ES |
dc.subject | Bebidas - Fisicoquímica | es_ES |
dc.subject | Ingeniero en alimentos – Tesis y disertaciones académicas | es_ES |
dc.title | Trabajo para ser publicado en la revista | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Ingeniero en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.