Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPizarro Nalvay, Gonzaloes_ES
dc.contributor.authorLudeña Misquero, Luis Porfirioes_ES
dc.date.accessioned2017-07-06T14:45:01Z-
dc.date.available2017-07-06T14:45:01Z-
dc.date.issued1990es_ES
dc.identifier.citationLudeña Misquero, L. P. Pizarro Nalvay, G. (1990) Uso de contenido ruminal bovino en la elaboración de raciones para cerdos [Tesis de Grado, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19679es_ES
dc.identifier.otherCobarc: 1073143es_ES
dc.identifier.urihttps://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=66285.TITN.es_ES
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.description.abstractAbstract: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleUso de contenido ruminal bovino en la elaboración de raciones para cerdoses_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1073143.pdf7.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.