Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/30396
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGuamán Balcázar, María del Cisnees_ES
dc.contributor.authorBalcázar Vélez, Eulalia Antonellaes_ES
dc.date.accessioned2022-04-13T12:47:44Z-
dc.date.available2022-04-13T12:47:44Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationBalcázar Vélez, Eulalia Antonella. Guamán Balcázar, María del Cisne.(2022). Trabajo para ser publicado en revista . Universidad Técnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1353053es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/30396-
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectAceites esencialeses_ES
dc.subjectMagíster en alimentoses_ES
dc.subjectTesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.