Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/31497
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOjeda Aguilar Estefania Lorenaes_ES
dc.contributor.authorGalarza Garces Andres Nicolases_ES
dc.date.accessioned2022-09-19T12:06:55Z-
dc.date.available2022-09-19T12:06:55Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationGalarza Garces Andres Nicolas. Ojeda Aguilar Estefania Lorena.(2022). Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris). Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1804311627_gsp6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31497-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.