Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32260
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDr. Benito Eduardo Valarezo Valdezes_ES
dc.contributor.authorBetancourt Patiño Nixon Stevees_ES
dc.date.accessioned2022-09-30T15:04:13Z-
dc.date.available2022-09-30T15:04:13Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationBetancourt Patiño Nixon Steve. Dr Benito Eduardo Valarezo Valdez.(2022). Estudio De Los Compuestos Volátiles Presentes En La Bebida Tradicional Ecuatoriana Horchata. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104381205_mea6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32260-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio De Los Compuestos Volátiles Presentes En La Bebida Tradicional Ecuatoriana Horchataes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.