Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFigueroa Hurtado Jorge Geovannyes_ES
dc.contributor.authorOrdoñez Simancas Domenica Nicolees_ES
dc.date.accessioned2022-10-01T12:09:15Z-
dc.date.available2022-10-01T12:09:15Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationOrdoñez Simancas Domenica Nicole. Figueroa Hurtado Jorge Geovanny.(2022). Efecto Del Tratamiento De Beneficio Seco En Café Sobre El Contenido De Cafeína Y Ácido Clorogénico. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104483225_iqp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32341-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEfecto Del Tratamiento De Beneficio Seco En Café Sobre El Contenido De Cafeína Y Ácido Clorogénicoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación de Ingeniería Química

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.