Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. Natali Elizabeth Solano Cuevaes_ES
dc.contributor.authorGuaraca Pino Evelyn Cristinaes_ES
dc.date.accessioned2022-10-04T12:03:52Z-
dc.date.available2022-10-04T12:03:52Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationGuaraca Pino Evelyn Cristina . Mgtr Natali Elizabeth Solano Cueva .(2022). Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y Fitoquímica. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other0302879234_mea6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32401-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAlimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y Fitoquímicaes_ES
dc.typemasterThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.