Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorArtieda Ponce Mauricio Patricioes_ES
dc.contributor.authorAlvarado Gonza Charlie Javieres_ES
dc.date.accessioned2022-10-11T12:44:21Z-
dc.date.available2022-10-11T12:44:21Z-
dc.date.issued2022es_ES
dc.identifier.citationAlvarado Gonza Charlie Javier. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2022). Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1900812049_gsp6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32561-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAnálisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andinaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.