Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32662
Title: Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y Fitoquímica
Authors: Guaraca Pino Evelyn Cristina
metadata.dc.contributor.advisor: Mgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-10-13T12:06:50Z
Issue Date: 2022
Citation: Guaraca Pino Evelyn Cristina . Mgtr Natali Elizabeth Solano Cueva .(2022). Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y Fitoquímica. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 0302879234_mea6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32662
metadata.dc.type: masterThesis
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.