Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33150
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Dr. Miguel Ángel Meneses Chamba | es_ES |
dc.contributor.author | Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T13:38:34Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T13:38:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | es_ES |
dc.identifier.citation | Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne. Dr Miguel Ángel Meneses Chamba.(2022). Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De Mango. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1900520212_mea6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33150 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De Mango | es_ES |
dc.type | masterThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Magíster en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.