Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33392
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorArtieda Ponce Mauricio Patricioes_ES
dc.contributor.authorOrtiz Guarnizo Eliana Ivanovaes_ES
dc.date.accessioned2023-01-20T11:47:29Z-
dc.date.available2023-01-20T11:47:29Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationOrtiz Guarnizo Eliana Ivanova. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2023). Análisis De La Kumpia (renealmia Alpinia) Como Condimento, Para Revalorizar La Gastronomía Ecuatoriana.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150325452_gsp6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33392-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAnálisis De La Kumpia (renealmia Alpinia) Como Condimento, Para Revalorizar La Gastronomía Ecuatoriana.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.