Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33447
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Mgtr. Ricardo Javier Arévalo Torres | es_ES |
dc.contributor.author | Ureña Guachizaca Leidy Nathaly | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-02-08T11:44:30Z | - |
dc.date.available | 2023-02-08T11:44:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Ureña Guachizaca Leidy Nathaly . Mgtr Ricardo Javier Arévalo Torres.(2023). “desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío” . Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1105078958_mea6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33447 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | “desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío” | es_ES |
dc.type | masterThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Magíster en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.