Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33488
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Chango Cañaveral Patricia Marisol | es_ES |
dc.contributor.author | Aldas Palacios John Henry | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T11:49:55Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T11:49:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.citation | Aldas Palacios John Henry. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2023). Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021.. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1105797227_gsp6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33488 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021. | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.